Korting op je eerste maaltijdbox

Je ziet ze meer en meer. De kortingsbonnen en kortingscodes van verschillende grote maaltijdbox-aanbieders als HelloFresh, Marley Spoon, de Allerhande Box en Mathijs Maaltijdbox. Stuk voor stuk bieden ze zeer aantrekkelijke kortingen tot wel 25 euro. Hun doel is natuurlijk simplel: hopen dat jij de korting dusdanig aantrekkelijk vindt dat je de box wel eens wilt proberen. En deze aanbieders van maaltijdboxen hopen natuurlijk dat het vervolgens zo goed bevalt dat je klant blijft. Het is daarom goed om te weten dat de korting in vrijwel alle gevallen alleen geldt voor jouw eerste maaltijdbox. Voor alle andere boxen die je in de weken daarna ontvangt betaal je het reguliere tarief. Wat natuurlijk slim kan zijn is om eens op jouw eigen naam een maaltijdbox met korting te bestellen, en een maand later jouw partner of een ander lid van het huishouden de maaltijdbox met een kortingscode te laten bestellen. Op die manier kun je nog iets vaker profiteren van kortingen.

Welke actuele maaltijdbox kortingscodes zijn er?

De website maaltijdbox.org verzameld alle actuele kortingen, actiecodes en andere aantrekkelijke maaltijdbox aanbiedingen. Op dit moment zijn het vooral Mathijs Maaltijdbox kortingen, HelloFresh actiecodes, Albert Heijn met de Allerhande Box kortingscode en Marley Spoon aanbiedingen die je voorbij ziet komen. Deze kortingen kun je vaak ook vinden in advertenties in Google, in tijdschriften, maar je komt ze ook tegen op banners op verschillende websites. Het loont wel om even goed te bestuderen welke kortingscode recht geeft op de hoogste korting. Op die manier bespaar je al snel 20 tot 30 euro op een eerste box. Dat is toch een leuke manier om eens een maaltijdbox uit te proberen. De kosten zijn met zo’n kortingscode immers nauwelijks hoger of zelfs lager dan wanneer je de dezelfde boodschappen in een reguliere supermarkt zou kopen. Let dus op dat je de kortingscodes slechts een keer kunt verzilveren. Na de ontvangst van je eerste box moet je het normale tarief betalen. Het kan daarom handig zijn om na ontvangst van je eerste box direct even alle komende bestellingen uit te zetten, of je account te verwijderen.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *